Barion Pixel
Menu
Your Cart

Konica Minolta Bizhub c224e

Konica Minolta Bizhub c224e
Konica Minolta Bizhub c224e
Konica Minolta Bizhub c224e
Konica Minolta Bizhub c224e
Raktáron
Konica Minolta Bizhub c224e
Konica Minolta Bizhub c224e
Konica Minolta Bizhub c224e
Konica Minolta Bizhub c224e
Konica Minolta Bizhub c224e
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: bizhubc224e
495 173 Ft
Nettó ár: 389 900 Ft

Újszerű állapotú Konica Minolta Bizhub C224e

Termék adatai:

A Konica Minolta Bizhub C224e multifunkciós berendezést munkahelyi vagy üzleti felhasználásra javasoljuk, olyan irodákba vagy üzlethelyiségekbe, ahol a hely szűkössége ellenére kiváló minőséget szeretnénk kapni illetve nyújtani. Kitűnő választás olyan munkakörnyezetbe, ahol rendszeresen kell A3-as méretben nyomtatni, digitalizálni, másolni, továbbá azok számára ideális, akik szeretnék jelentősen csökkenteni nyomtatási, sokszorosítási költségeiket és energiafelhasználásukat, de emellett a mindennapjuk részét képezi különböző dokumentumok archiválása, sokszorosítása, nyomtatása.  Könnyű kezelhetőségének köszönhetően – melyet az LCD kijelző tovább könnyít – a dokumentumok, képek, fotók, és szinte bármi digitalizálható, másolható – igény szerint más és más vastagságú és felületű papírról és papírra is. Kategóriájában a Konica Minolta bizhub C224e az egyik leggyorsabb, legtakarékosabb és legkompaktabb gép, fenntarthatósága és gazdaságossága megfizethető minőséget kínál a felhasználóknak, mégis rendkívül csendes és megbízható munkatárs lehet a mindennapokban.


Tulajdonságok:

Színes szkenner, nyomtató, másoló, 

Másolási sebesség: (szines A4 méretben) 22 lap/perc; (fekete-fehér, A4 méretben): 22 lap/perc

Felbontás (fekete-fehér): 600 x 600dpi; (színes): 600x600dpi;

Maximális papírméret: SRA3;

Maximális papírsúly: 300g

Nyomtatási sebesség: 22 lap/perc

Szkennelési sebesség: 140 kép/perc

Csatlakozók: USB/Ethernet

LCD kijelző: 9 hüvelykes színes multitouch érintőkijelző

Súly: 98 Kg

Termékleírás:

Standard Emperon™ nyomtatás vezérlő PCL 6c, PostScript 3, PDF 1.7 és XPS támogatással

Papír kapacitás 500 + 500 lap és 150 lap a kézi lapadagolóból

Papírméret: A6-A3; SRA3, egyedi papírméretek, banner papír max. 1 200x297 mm

2 GB memória, 250 GB merevlemez és standard Gigabit Ethernet

9 hüvelykes színes multitouch érintőkijelző

Opcionális Duálszken lapadagoló: kétoldalas dokumentumok szkennelése 160 kép/perc sebességgel

Kiegészítők széles variálhatósága

Funkcionalitás

Felhasználóazonosítás és költségkontroll

A bizhub C2224e átfogó felhasználói és hozzáférési tulajdonságainak köszönhetően, egyszerűen beállíthatók a színes oldalak tiltása vagy éppen a fekete-fehér oldalak másolásának és nyomtatásának korlátozása és szabályozása minden egyes felhasználóra nézve. A felhasználói hozzáférések és funkció korlátozások szétosztása egy standard jelszavas azonosítással kezdődik, mely által érvénybe lépnek a korlátozások és hozzáférések az autentikált felhasználókra nézve. Maximum 1 000 felhasználóhely (költséghely) hozható létre kényelmesen az Active Directory támogatásával, melyhez specifikus korlátokat és jogokrendelhetők. A fokozott kényelem érdekében az azonosítás történhet az opciós biometrikus (ujjérhálózat) vagy IC kártya azonosítása révén. A költséghelyek figyelése révén minden egyes felhasználóra vagy részlegre kimutathatók a havi dokumentum előállítási költségek. E funkció által részletes információk nyerhetők a berendezé A számláló figyelési funkció által könnyen ellenőrizhetők a színes nyomtatás költségei. Előhívhatók az adatok, személyekre vagy osztályokra lebontva, max. 50 költséghelyet támogatva.


Rendkívül egyszerű kezelhetőség


A bizhub C224e multifunkciós készülékekkel egyszerűen és kényelmesen végezhetőek a mindennapi dokumentum előállítási folyamatok. A felhasználóbarát színes érintőképernyős kijelző nemcsak dönthető, hanem forgatható is. A nyomtatási előnézet funkció és a miniatűrök által lehetőség van a nyomtatás előtti ellenőrzésre, ezzel is csökkentve a hibázási lehetőségeket. A kijelző logikus felépítésének, az animációs help funkciónak valamint az opciós billentyűzetnek köszönhetően egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a berendezések kezelése. Mindezen felül az egyszerű kezelhetőséget fokozza az egyedi nyomtatási kezelői felület kialakítása: a MyTab funkcióval egyénre szabható, valamint kiválaszthatóak a leggyakrabban használt funkciók egyetlen felületre.


Termelékenység

A bizhub C224e termelékeny berendezés. A készülék Emperon nyomtatásvezérlővel van felszerelve, 800 MHz processzorral, 2 GB standard memóriával, 250 GB merevlemezzel, valamint támogatják a PDF 1.7 nyelvet, és a továbbfejlesztett PostScript nyomtatási nyelv révén kiváló minőségű nyomatok készíthetők. Szintén az Emperon nyomtatásvezérlőnek tulajdonítható, hogy a berendezések hálózati integrációja problémamentesen és egyszerűen történik, ezáltal lehetővé téve számos felhasználónak a gyors nyomtatást.


Hatékony szkennelés és faxolás

A bizhub C224e kiváló szkennelési tulajdonságokkal rendelkezik, mellyel az információk megosztása nemcsak egyszerűvé de gyorssá (max. 160 kép/perc) is válik. A készülékekkel lehet email címre, FTP-re, SMB-re vagy éppen felhasználói fiókba is egyaránt szkennelni. A szkennelési formátumok között szerepel a PDF, kompakt PDF, XPS, kompakt XPS, valamint a TIFF és a JPG. Továbbá flexibilis megoldásként hozható fel, az USB pendrivera történő direkt szkennelés, mellyel idő spórólható meg, nincs szükség arra, hogy a PC-hez visszamenjünk. A felhasználói azonosítással kombinálva, elérhetővé válik, a scan to Me és a Scan to Home funkció, melyek biztosítják, hogy a szkennelt anyag kizárólag a saját email címre vagy a regisztrált PC mappába kerüljön a lehető leggyorsabb módon.


Rugalmas papírkezelés


A bizhub C224e kiváló média kezelési tulajdonságokkal rendelkezik. Max. SRA3+ és egyedi méretű papírokat képesek kezelni. A papírtálcákból max. 256 g/m2 súlyú médiák használhatók, míg a kézitálca 300 g/m2 súlyú papírok, valamint speciális médiák mint például a címkék és borítékok fogadására és kezelésére is alkalmas. A standard papírkapacitás 1 150 lap, amely max. 6 650 lapra bővíthető. A kézitálcába a fent említett papírokon kívül max. 1,2 m hosszúságú banner papírok is, melyek révén könnyebben átláthatóak a tervezési folyamatok, projekt ütemezési tervek és számítások vagy, például a szabadságok kezelésére is kiváló megoldást jelent a reklámcsík.


Finishelési opciók

A bizhub C224e-nél számos lehetőség áll rendelkezésre a finiselési műveletek elvégzésére. Költségbarát finiselés alternatívát is ajánl a Konica Minolta az új berendezésekhez, mégpedig a kisebb, teljesen beépített tűzős finisert. Valamint elérhető a munkák elkülönítésére szolgáló munkaszeparátor is.


Környezetbarát Simitri HD toner

Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhető. A Simitri HD polimerizált toner alacsony hőmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési periódust miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri HD toner polimerizálási folyamata kisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonerek előállítása. Az apró és egyenletes méretű, viasztartalmú részecskékkel a Simitri HD polimerizált tonerrel kiváló minőségű nyomatok érhetők el: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betűk, élénk színek, nyomat-illetve színtartósság. Mindez környezetbarát módon.


A készülék bérleti konstrukcióban is elérhető ! Hivja a +36-30-932-5542 számot, vagy írjon az info@alphaprint.hu  e-mail címre!

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.