Üzemeltetési szerződés kötése esetén  kedvezményt biztosítunk a készülék árából!

Újszerű állapotú Konica Minolta Bizhub C224e


Termékleírás:

Másolási/nyomtatási sebesség: A4: 22 lap/perc; A3: 14 lap/perc (fekete-fehér/színes)

Standard Emperon™ nyomtatás vezérlő PCL 6c, PostScript 3, PDF 1.7 és XPS támogatással

Papír kapacitás 500 + 500 lap és 150 lap a kézi lapadagolóból

Papírméret: A6-A3; SRA3, egyedi papírméretek, banner papír max. 1 200x297 mm

2 GB memória, 250 GB merevlemez és standard Gigabit Ethernet

9 hüvelykes színes multitouch érintőkijelző

Duálszken lapadagoló: kétoldalas dokumentumok szkennelése 160 kép/perc sebességgel

Kiegészítők széles variálhatósága

Funkcionalitás
Felhasználóazonosítás és költségkontroll


A bizhub C2224e átfogó felhasználói és hozzáférési tulajdonságainak köszönhetően, egyszerűen beállíthatók a színes oldalak tiltása vagy éppen a fekete-fehér oldalak másolásának és nyomtatásának korlátozása és szabályozása minden egyes felhasználóra nézve. A felhasználói hozzáférések és funkció korlátozások szétosztása egy standard jelszavas azonosítással kezdődik, mely által érvénybe lépnek a korlátozások és hozzáférések az autentikált felhasználókra nézve. Maximum 1 000 felhasználóhely (költséghely) hozható létre kényelmesen az Active Directory támogatásával, melyhez specifikus korlátokat és jogokrendelhetők. A fokozott kényelem érdekében az azonosítás történhet az opciós biometrikus (ujjérhálózat) vagy IC kártya azonosítása révén. A költséghelyek figyelése révén minden egyes felhasználóra vagy részlegre kimutathatók a havi dokumentum előállítási költségek. E funkció által részletes információk nyerhetők a berendezé A számláló figyelési funkció által könnyen ellenőrizhetők a színes nyomtatás költségei. Előhívhatók az adatok, személyekre vagy osztályokra lebontva, max. 50 költséghelyet támogatva.


Rendkívül egyszerű kezelhetőség


A bizhub C224e multifunkciós készülékekkel egyszerűen és kényelmesen végezhetőek a mindennapi dokumentum előállítási folyamatok. A felhasználóbarát színes érintőképernyős kijelző nemcsak dönthető, hanem forgatható is. A nyomtatási előnézet funkció és a miniatűrök által lehetőség van a nyomtatás előtti ellenőrzésre, ezzel is csökkentve a hibázási lehetőségeket. A kijelző logikus felépítésének, az animációs help funkciónak valamint az opciós billentyűzetnek köszönhetően egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a berendezések kezelése. Mindezen felül az egyszerű kezelhetőséget fokozza az egyedi nyomtatási kezelői felület kialakítása: a MyTab funkcióval egyénre szabható, valamint kiválaszthatóak a leggyakrabban használt funkciók egyetlen felületre.


Termelékenység


A bizhub C224e termelékeny berendezés. A készülék Emperon nyomtatásvezérlővel van felszerelve, 800 MHz processzorral, 2 GB standard memóriával, 250 GB merevlemezzel, valamint támogatják a PDF 1.7 nyelvet, és a továbbfejlesztett PostScript nyomtatási nyelv révén kiváló minőségű nyomatok készíthetők. Szintén az Emperon nyomtatásvezérlőnek tulajdonítható, hogy a berendezések hálózati integrációja problémamentesen és egyszerűen történik, ezáltal lehetővé téve számos felhasználónak a gyors nyomtatást.


Hatékony szkennelés és faxolás


A bizhub C224e kiváló szkennelési tulajdonságokkal rendelkezik, mellyel az információk megosztása nemcsak egyszerűvé de gyorssá (max. 160 kép/perc) is válik. A készülékekkel lehet email címre, FTP-re, SMB-re vagy éppen felhasználói fiókba is egyaránt szkennelni. A szkennelési formátumok között szerepel a PDF, kompakt PDF, XPS, kompakt XPS, valamint a TIFF és a JPG. Továbbá flexibilis megoldásként hozható fel, az USB pendrivera történő direkt szkennelés, mellyel idő spórólható meg, nincs szükség arra, hogy a PC-hez visszamenjünk. A felhasználói azonosítással kombinálva, elérhetővé válik, a scan to Me és a Scan to Home funkció, melyek biztosítják, hogy a szkennelt anyag kizárólag a saját email címre vagy a regisztrált PC mappába kerüljön a lehető leggyorsabb módon.


Rugalmas papírkezelés


A bizhub C224e kiváló média kezelési tulajdonságokkal rendelkezik. Max. SRA3+ és egyedi méretű papírokat képesek kezelni. A papírtálcákból max. 256 g/m2 súlyú médiák használhatók, míg a kézitálca 300 g/m2 súlyú papírok, valamint speciális médiák mint például a címkék és borítékok fogadására és kezelésére is alkalmas. A standard papírkapacitás 1 150 lap, amely max. 6 650 lapra bővíthető. A kézitálcába a fent említett papírokon kívül max. 1,2 m hosszúságú banner papírok is, melyek révén könnyebben átláthatóak a tervezési folyamatok, projekt ütemezési tervek és számítások vagy, például a szabadságok kezelésére is kiváló megoldást jelent a reklámcsík.


Finishelési opciók
A bizhub C224e-nél számos lehetőség áll rendelkezésre a finiselési műveletek elvégzésére. Költségbarát finiselés alternatívát is ajánl a Konica Minolta az új berendezésekhez, mégpedig a kisebb, teljesen beépített tűzős finisert. Valamint elérhető a munkák elkülönítésére szolgáló munkaszeparátor is.


Környezetbarát Simitri HD toner


Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhető. A Simitri HD polimerizált toner alacsony hőmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési periódust miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri HD toner polimerizálási folyamata kisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonerek előállítása. Az apró és egyenletes méretű, viasztartalmú részecskékkel a Simitri HD polimerizált tonerrel kiváló minőségű nyomatok érhetők el: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betűk, élénk színek, nyomat-illetve színtartósság. Mindez környezetbarát módon.


A készülék bérleti konstrukcióban is elérhető ! Hivja a +36-30-932-5542 számot, vagy írjon az info@alphaprint.hu  e-mail címre!

   

Konica Minolta Bizhub c224e

  • Gyártó: Konica Minolta
  • Cikkszám: bizhubc224e
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 482.473 Ft

  • Nettó ár: 379.900 Ft

Kapcsolodó termék(ek)

Konica Minolta Bizhub c284e

Konica Minolta Bizhub c284e

AKCIÓS KÉSZÜLÉK 480.000 FT+ÁFA ÁR HELYETT 399.900 FT+ÁFA INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL ÉS ÜZEMBEHELYEZÉSSE..

507.873 Ft Nettó ár: 399.900 Ft