Barion Pixel
Menu
Your Cart

Cégünkről


Tisztelt Látogatónk!


Cégünk védjegye a szakértelem, melyhez szakembereink közel két évtizedes szakmai tapasztalata is hozzájárul. A 2014 januárjában alakult Alpha Print Kft. fő profiljába ma már beletartozik a digitális másológépek, multifunkciós berendezések és nyomtatók garanciaidőn túli javítása illetve karbantartása, legyenek azok Canon, Konica Minolta, Hewlett Packard, vagy akár Samsung gyártmányúak.

Önnek akkor van ránk szüksége, ha cégének fontos az idő- és pénztakarékosság – rövid határidővel vállaljuk nem csak gépei szakszerű szervizelését, de gondoskodunk az azokhoz szükséges kellékanyagokról is, A-tól Z-ig!

Nem közhely: nekünk valóban az a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal – és persze a saját munkakörülményeivel is! Éppen emiatt szervezzük szakembereink munkavégzését úgy, hogy szerződött partnereink bejelentését követően 4 munkaórán belül megkezdhessük a fennálló hiba elhárítását.

Várjuk az Ön megkeresését is, legyen szó bármilyen irodatechnikai berendezés

-       teljes körű üzemeltetéséről,

-       karbantartásáról,

-       igény szerinti javításról

-       vagy akár bérléséről!

Az Alphaprint garantálja Önnek és cégének, hogy az általunk karbantartott vagy bérbe adott irodatechnikai gépek működése gazdaságos és üzembiztos legyen, a berendezések élettartamának növelése pedig szintén legfőbb céljaink közé tartozik – mindezt a pénztakarékosság jegyében.

Ha gyors, pontos és szakszerű segítségre van szüksége, hívja a 06-30-932-5542-es telefonszámot, vagy írjon e-mailt az info@alphaprint.hu címre – kollégáink a lehető legrövidebb időn belül megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást a problémára!

Ha számít Önnek a minőség és az ár, akkor jó helyen jár!

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.