• EPSON EB-U05 WUXGA PROJEKTOR

Mozizzon stílusosan otthonában: a Full HD projektor 300 hüvelyk átmérőjű képet vetít

A modellt egyszerű telepítéshez terveztük: a beállítás és az elindítás gyors és könnyű. A 3LCD technológiának és a 3400 lumen fényerőnek köszönhetően a filmek a rendezői szándéknak megfelelő részletgazdagsággal jelennek meg. Dőljön hátra, és nézzen meg egy filmet minden nap, 15 éven át¹ – a hosszú élettartamú lámpának köszönhetően.

A nagyobb jobb
Merüljön el kedvenc mozifilmjeiben és játékaiban a Full HD projektor segítségével, amely lenyűgöző, 300 hüvelyk átmérőjű kép vetítésére képes. Keltse életre a képernyőt a 3LCD technológia segítségével, amely a versenytársak termékeihez képest akár háromszor nagyobb fényerőt biztosít². A 15 000:1 kontrasztarány részletgazdag sötét részeket és mély fekete árnyalatokat eredményez.

Akár 15 évre elegendő szórakozás¹
Hosszú távú, problémamentes megoldást keres kedvező áron, hogy otthonában nézhesse kedvenc filmjeit? A modell hosszú élettartamú fényforrásának köszönhetően akár 15 éven át minden nap megnézhet egy filmet¹.

Kiváló minőségű, nagy fényerejű képek
A nagy teljesítményű, mégis kedvező áron kapható Full HD projektor akár egy világos teremben is kivételesen nagy fényerejű, színes és részletgazdag képet vetít. Mindez a 3LCD technológiának köszönhető, amely egyformán erős, 3400 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátást biztosít.

Kiváló csatlakoztathatóság
A szórakoztató tartalomhoz könnyedén hozzáférhet a két HDMI bemenetet használva (az egyik MHL-csatlakozással): csatlakoztassa DVD-lejátszókhoz, játékkonzolokhoz és más készülékekhez. Az opcionális ELPAP10 adapter használata esetén Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, így a tartalom könnyen megosztható okoseszközről az iProjection alkalmazás segítségével.

Projection alkalmazás
Az iProjection alkalmazás4 segítségével sokféle tartalmat vetíthet ki közvetlenül az okoseszközéről, például fényképeket, videókat és dokumentumokat.


Egyszerű beállítás
Úgy gondoljuk, hogy egy otthoni projektor használata nem lehet bonyolultabb egy TV használatánál. Éppen ezért a projektor által vetített kép problémamentesen és gyorsan beállítható az olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a trapéztorzítás korrekció.

Lényeges jellemzők
Élvezze a nagy képernyő által nyújtott élményt: Vetítse ki nagy méretben kedvenc filmjeit, játékait és sporteseményeit otthonában
Könnyen beállítható: Trapéztorzítás korrekció, opcionális Wi-Fi és iProjection alkalmazás
Hosszú távú megoldás: Nézzen meg naponta egy filmet a következő 15 évben1
Csúcstechnológiás készülék kedvező áron: Használja ki a Full HD projektor által kínált lehetőségeket
Lenyűgöző, nagy fényerejű kép: Egyformán erős, 3400 lumen fényerejű fehér- és színesfény kibocsátás


EPSON EB-U05 WUXGA PROJEKTOR

  • Gyártó: Epson
  • Cikkszám: V11H841040
  • Elérhetőség: Hamarosan érkezik
  • 207.800 Ft

  • Nettó ár: 163.622 Ft