Barion Pixel
Menu
Your Cart

Konica Minolta Bizhub224e

Konica Minolta Bizhub224e
Konica Minolta Bizhub224e
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: bizhub224e
450 723 Ft
Nettó ár: 354 900 Ft

SRA3 fénymásoló / nyomtató / színes szkenner / opciós fax

22 lap/perc sebesség

Kétoldalas másolás-nyomtatás

Hálózati PCL, PostScript, XPS nyomtatás

Hálózati színes szkenner (FTP,E-mail, SMB,Box,WebDAV,DPWS,USB)

2 GB memória, 250 GB HDD

Windows, Unix, Citrix, Linux, Mac OS meghajtók

Elektronikus laprendezés

1150 lap papírkapacitás

52-300 g/m2 papírsúly

Gyári gépasztal

Opciós Fax

Opciós duálszkenner (160 kép/perc sebesség)

Opciós tűzős, lyukasztós, könyvkészítő finisher

KONICA MINOLTA BIZHUB 224e termék leírás

Professzionális fekete-fehér berendezések színes munkafolyamatokhoz


A színes dokumentumok nyomtatása, másolása és faxolása kevésbé lehet olyan fontos az irodai életben, mint a színes szkennelés. Az üzleti, banki, pénzügyi és biztosítási szektorban egyre nagyobb igény mutatkozik a színes szkennelés iránt. A Konica Minolta új berendezései teljes mértékben kielégítik a felhasználói igényeket sokoldalúságuknak, kezelhetőségüknek és rugalmasságuknak köszönhetően.


A gyors és hatékony színes szkennelési funkció által a bizhub 224e/284e/364e könnyen integrálható bármilyen munkafolyamatba. A max. 22/28/36 lap/perces fekete-fehér sebesség révén garantálják a munkák, így a nyomatok és másolatok gyors elkészítését. Ezen A3-as berendezések képesek ellátni egy iroda kommunikációs folyamatait, a nyomtatást, a másolást, a faxolást és a szkennelést is beleértve.

Technológia


Emperon™ – nyomtatásvezérlő Változatos felhasználói igényeknek megfelelő nyomtatásvezérlő, egységes Konica Minolta technológia ✔

Simitri® HD – polimerizált toner Alacsony üzemeltetési költségek és csökkentett környezeti hatás, mindez kiemelkedő minőség mellett ✔

OpenAPI – fejlesztői platform Hatékony munkafolyamatok, egyedi funkciók a sokrétű alkalmazás-platform segítségével ✔

i-Option – speciális funkciók Egészítse ki a berendezés alapfunkcióit az aktuális munkájához szükséges igényeinek megfelelően ✔

CSRC – távfelügyeleti szolgáltatás A berendezés karbantartási, kezelési és üzemeltetési költségeinek minimalizálása folyamatos monitorozás által ✔

IWS - testreszabható kezelőfelület Hatékony és stílusos kezelhetőség az egyedileg testreszabható kezelőfelületen ✔


Gyors színes és fekete-fehér szkennelés


A bizhub 224e tökéletes berendezés, legyen szó színes szkennelésről, vagy fekete-fehér nyomtatásról, másolásról. Szkennerként is max. A3-as méretig kiválthatja az asztali A4-es szkennereket. A bizhub 224e berendezés automatikus duálszkenner lapadagolóval szkennelési sebessége elérheti a 160 kép/perc sebességet színesben és fekete-fehérben egyaránt. Szkennelési funkciók: email címre szkennelés, FTP, SMB, Box-ba szkennelés, USB szkennelés és TWAIN szkennelés, WebDAV, DPWS szkennelés. Fájl formátumok: JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, XPS és kompakt XPS.  


Dokumentum archiválás


A modern irodai kommunikáció nélkülözhetetlen funkciói közé tartozik a dokumentumok digitalizálása és indexelése, a karakterfelismerés, valamint a speciális formátumokra történő átalakítás. A bizhub 224e optimális lehet olyan irodában, ahol átfogó és kiterjedt dokumentum kezelésre és archiválásra van szükség. A dokumentum archiválása kezdődhet közvetlenül a berendezés kijelzőjénél, amelyen az összes szükséges információ megjelenik pl. a dokumentum típusa, mérete, egyéb információk (időpont, dátum). Továbbá, a szolgáltatók opciós szoftver kínálatukkal garantálják a hozzáférést a legtöbb háttér alkalmazáshoz, beleértve a Document Management Systems, az Enterprise Content Management Systems, Microsoft SharePoint stb. 


Média kezelés és befejezési funkciók


A bizhub 224e/284e/364e A6-A3 méretű és 52-300 g/m2 súlyú papírt képesek kezelni. A berendezések standard papírkapacitása 1 150 lap, maximálisan 3 650 lappá bővíthető. A bizhub 224e/284e/364e számos befejezési műveletet kínálnak a felhasználó számára például a: tűzés, lyukasztás, füzet készítés.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.