Barion Pixel
Menu
Your Cart

Konica Minolta Bizhub C25

Konica Minolta Bizhub C25
Raktáron
Konica Minolta Bizhub C25
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: bizhubc25
82 423 Ft
Nettó ár: 64 900 Ft

KONICA MINOLTA BIZHUB C25 termék leírás

A Konica Minolta új, színes A4-es multifunkciós berendezése a jó teljesítményt kimagasló értékekkel párosítja. Akár önállóan, akár központi eszközként ideálisan illeszkedik és tökéletesen passzol a különböző munkakörnyezetekhez is. Nagyobb szervezetek a munkájuk túlnyomó részét többnyire központilag installált A3-as multifunkciós gépekre koncentrálják: ezeket csak kiegészítik a felhasználókhoz közel eső, kisebb, önálló rendszerekkel. A kisvállalkozásokat gyakorta tökéletesen kiszolgálja egyetlen központ, mely egy ilyen cég változatos igényeit kielégítheti.

 Önállóan

A bizhub C25 attraktív és gyakran használt funkciókat ajánl, hogy a decentralizált munkacsoportokat kompakt, színes A4-es eszközként szolgálja ki. Csendes üzemeltetése és alacsony energiaigénye ideálissá teszi arra, hogy közvetlen környezetében dolgozzunk. A bizhub C25 tökéletesen együttműködik bármely hálózattal: diszkrécióval kezeli a bizalmas adatokat, így ideális kiegészítője a már meglévő A3 rendszereknek. Adminisztrációs eszközeinek köszönhetően minden eszköz központi kezelését lehetővé teszi.

Központban

Mint központi kommunikációs rendszer a kisvállalkozások, kirendeltségek, boltok és hasonló szervezetek részére, a bizhub C25 teljes multifunkcionalitást hoz bármely környezetbe és kompakt méretével, egyszerű használhatóságával sikert arat. Tökéletesen felszerelt egy kis csapat mindennapos kommunikációs igényeihez, a bizhub C25 színes és fekete-fehér nyomtatáskor egyaránt 24 lap/perc nyomtatási sebességre képes, miközben 100% duplex teljesítményt biztosít.

Kompakt felhasználói kényelem

Környezetkímélő, kompakt méretű és kis súlyú: a bizhub C25 a tökéletes A4-es multifunkciós berendezés, amely mindig kézhez közel áll ugyan, de nem foglal sok helyet. Vonzó InfoLine formatervezésével, felhasználóbarát, billenthető és színes érintőképernyőjével tökéletesen illeszkedik a bizhub választék más termékei közé. A bizhub C25 csendes üzemelésével együtt, a legmagasabb felhasználói komfortot és az abszolút kényelmet biztosítja bárkinek, bármely napi szintű irodai munkavégzéshez: függetlenül attól, hogy az nyomtatás, másolás, szkennelés, vagy faxolás A4-ben.

Produktív nyomtató és másoló

A max. 850 lapos papírkapacitása a bizhub C25-öt tökéletesen felszereltté teszi a mindennapos nyomtatási és másolási munkák könnyed és rugalmas elvégzésére. A médiák kezelése a bizhub C25 esetében akár 210 g/m2 vastagságú papírig terjedhet. Egy hagyományos papírtálca és egy kézitálca további egy, vagy két tálcával és egy praktikus asztallal kiegészítve kényelmes magasságba emeli a bizhub C25-öst. További lényeges kényelmi szolgáltatást garantál a PCL, PostScript és XPS támogatás. Díjazott „My Tab” alkalmazása lehetővé teszi a felhasználók számára a gyakran használt nyomtatási beállítások összegyűjtését és megjelenítését egyetlen fülön, egy felhasználóbarát menüben.

Hatékony szkenner és fax

A bizhub C25 biztosítja felhasználói számára a változatos szkennelési funciókat: e-mailre, FTP-re, SMB-re, USB-re és merevlemezre történő szkennelés. A fájlformátumok lehetnek TIFF, JPEG, XPS és PDF, illetve kompakt és titkosított PDF is. A bizhub C25 Super G3 fax funkciója az analóg és a PC fax képességeket egyaránt magában foglalja. A PC fax többek által különösen fontosnak ítélt tulajdonság, hiszen a PC-ről közvetlenül küldött fax megtakarítja az egyes dokumentumok külön nyomtatását és faxolását is!


A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.