• Canon LBP6230DW lézernyomtató

*A4 25 l/p,duplex, 1*250 lap+1 lapos kézi, 600*600dpi, 64MB,GDI,USB2,WiFi
* Kellékek:CRG 726 Toner 2,1k(Induló 900pld) *OPCIÓK:nincs *Gar: 1 év *Terhelhetőség Max:5k/hó * Max papírsúly/kézi 163g

i-SENSYS LBP6230dw

Ez a hálózati és mobilnyomtatásra alkalmas, automatikus kétoldalas nyomtatást lehetővé tévő és számos energia- és időtakarékos funkciót tartalmazó, helytakarékos, wifis fekete-fehér lézernyomtató ideális bármely kis vagy otthoni iroda számára.

Előnyök

Wifis, hálózati és mobilnyomtatásra alkalmas, fekete-fehér lézernyomtató

Egyszerű nyomtatás okostelefonról és táblagépről a Canon Mobile Printing alkalmazás segítségével

Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően időt és pénzt takaríthat meg

Élvezze a kiemelkedő energiahatékonyságot

Gyors, jobb minőségű fekete-fehér nyomatok percenként 25 oldalas sebességgel

Termékjellemzők

A Canon i-SENSYS LBP6230dw részletesebb megtekintése

Helytakarékos, wifis, fekete-fehér lézernyomtató

Ez a vezeték nélküli, Ethernet- és mobilcsatlakoztatásra alkalmas, automatikus kétoldalas nyomtatást lehetővé tévő készülék gyors, kompakt és energiahatékony, fekete-fehér wifis lézernyomtató, amely kiválóan alkalmas kis és otthoni irodák számára, és bármekkora asztalon kényelmesen elfér.

Wifis, hálózati és mobilnyomtatásra alkalmas

Nyomtasson könnyedén a kívánt módon ezzel a wifis, hálózati és mobilnyomtatásra alkalmas készülékkel. Könnyedén a vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatható – egyszerűen csak nyomja meg a nyomtatón lévő Wi-Fi gombot, és már kezdheti is. Emellett a mobilnyomtatás is egyszerűen elvégezhető. Egyszerűen töltse le az ingyenes Canon Mobile Printing alkalmazást, és élvezze ki a gyors és könnyű, Apple iOS vagy androidos készülékekről végzett nyomtatás előnyeit.

Gyors és hatékony teljesítmény

A lenyűgöző, percenként 25 oldalas lézernyomtatási sebességnek és a Canon Gyors első nyomat technológiáinak köszönhetően, amelyek biztosítják a készülék alvó módból való gyors helyreállását, könnyű a határidők betartása. A készülék akkor lép működésbe, amikor Önnek arra szüksége van, mivel a bekapcsolástól számítva mindössze 10 másodperces gyors bemelegedésre van szüksége, az első nyomat elkészítési ideje (FPOT) pedig legfeljebb 6 másodperc.

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Csökkentse a papírra fordított költségeket, és növelje üzleti dokumentumai professzionális megjelenését az automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével.

Kivételes lézerminőség   

Canon LBP6230DW lézernyomtató

  • Gyártó: Canon
  • Cikkszám: 9143B003AA
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 47.600 Ft

  • Nettó ár: 37.480 Ft

Címkék: Canon, LBP6230DW, lézernyomtató