• Canon LBP6030 lézernyomtató

A4 18 l/p 1*150 lap+1 lapos kézi, 600*600dpi, 32MB,GDI,USB, * Kellékek:CRG 725 Toner 1,6k(Induló 700pld)

-SENSYS LBP6030


-SENSYS LBP6030

Megfizethető, helytakarékos fekete-fehér lézernyomtató személyi vagy kis irodai használatra tervezve. Csendes, megbízható és különösen energiahatékony, kis energiafogyasztású készülék, amely gyorsan biztosít kiváló minőségű nyomatokat.

Előnyök

Megfizethető, fekete-fehér lézernyomtató – ideális kis és otthoni irodák számára

Gyors és kiváló minőségű fekete-fehér nyomatok percenként 18 oldalas sebességgel

A Gyors első nyomat funkcióval nem kell várni a dokumentumok nyomtatására

Elegáns és helytakarékos kialakítás a még jobb asztali megoldásokért

Élvezze a kiemelkedő energiahatékonyságot

Termékjellemzők

A Canon i-SENSYS LBP6030 részletesebb megtekintése

Helytakarékos fekete-fehér lézernyomtató

Ez az íróasztalon kényelmesen elhelyezhető, gyors, kompakt és megfizethető fekete-fehér lézernyomtató tökéletesen alkalmas személyi és kis irodai használatra. A kihúzható papírtálcafedélnek köszönhetően az elegáns és helytakarékos készülék mérete mindössze 364×249×198 mm (szé×mé×ma).

Gyors és hatékony teljesítmény

Az i-SENSYS LBP6030 készülék azonnal működésbe lép, amikor Önnek szüksége van rá a Canon Gyors első nyomat technológiáinak köszönhetően, amelyek biztosítják a készülék alvó módból való gyors helyreállását. Mivel az első nyomat elkészültének ideje (FPOT) mindössze 7,8 mp, a lézernyomtatási sebesség pedig professzionális szintű, 18 oldal percenként, nem kell várakozni a nyomatok elkészültére – így Ön azonnal visszatérhet fontos feladataihoz.

Kivételes lézerminőség

Élvezze a lehető legélesebb, legpontosabb és legrészletesebb grafikát az akár 2400×600 dpi nyomtatási felbontásnak és az automatikus képjavító funkciónak köszönhetően. A Canon MS (Magnetic Spherical) tonert kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy folyamatosan optimális nyomtatási teljesítményt nyújtson.

Energiatakarékos

A Canon „On demand fixing” technológiájának köszönhetően ez az energiahatékony nyomtató alvó üzemmódban mindössze 0,8 W-ot fogyaszt, és gyakorlatilag nincs szüksége bemelegedési időre. A kényelmesen elhelyezett előlapi főkapcsolót könnyű elérni, ami csökkenti az energiaköltségeket, és még nagyobb mértékben mérsékli a környezetre gyakorolt hatást.

Csendes működés

A Canon motorjának köszönhetően az i-SENSYS LBP6030 készenléti állapotban hangtalan, működés közben pedig kivételesen halk, így Ön zavartalanul végezheti munkáját.

Minden-az-egyben kazetta

   

Canon LBP6030 lézernyomtató

  • Gyártó: Canon
  • Cikkszám: 8468B001AA
  • Elérhetőség: 2 héten belül
  • 36.500 Ft

  • Nettó ár: 28.740 Ft

Címkék: Canon, LBP6030, lézernyomtató