• Canon IR1435iF másoló

*A4 nyomtató:35 l/p,600*600dpi,512MB,USB2,UFRII és PCL5/6, duplexes, hálózatos *másoló 1*500+100 lap, DADF:50 lapos,, közvetlen nyomtatás USB-ről, mobil nyomtatás* scan to mail funkció* Fax funkció *Kellék:C-EXV50 Toner Bk:17,6 k(induló:nem tartalmazza a készülék!!17600pld)

imageRUNNER 1435iF


Ezt a fekete-fehér nyomatokat gyorsan és hatékonyan előállító, A4 méretű multifunkciós készüléket költségtudatos vállalkozások számára hoztuk létre. A kompakt kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik számos különféle környezethez, mivel asztali és padlón álló kialakításhoz is megfelelő.
Előnyök
Nyomtatás, másolás, színes beolvasás, küldés és fax funkciók


Költséghatékony, fekete-fehér A4-es nyomatok 35 lap/perc sebességgel


Akár 1100 lapos papírkapacitás


Végezzen beolvasást számos célhelyre a kereshető PDF (OCR) támogatással


Eredeti Adobe Postscript és PCL


Könnyű készülék- és flottakezelés a költségfelügyelet integrációjával


Könnyen cserélhető fogyóeszközök


Mobil nyomtatás és beolvasás támogatása*


Alacsony energiafogyasztás


Termékjellemzők


A Canon imageRUNNER 1435iF részletesebb megtekintése
A dokumentumkezelési munkafolyamatok egyszerűsítése


Az imageRUNNER 1435iF a robusztus kialakításnak, az 1100 lapos maximális kapacitásnak és a gyors, 35 lap/perc nyomtatási sebességnek köszönhetően képes a nagy leterheltségű, kisméretű munkacsoportok munkamennyiségének kezelésére. Az intuitív kezelés, a hatékony színes beolvasás és a számos formátumba való konvertálás révén könnyű dokumentumkezelést biztosít. A felhasználók könnyedén olvashatnak be vagy küldhetnek dokumentumokat számos különböző helyre, ideértve az emailt és a megosztott mappát is. A mobil nyomtatási és beolvasási funkciók, valamint az USB-háttértárra történő közvetlen beolvasás és onnan való nyomtatás segítségével további rugalmasságot biztosít.
Kézben tartott költségek


Ez a készülék több készülék funkcióit egyesíti magában, és költséghatékony nyomatokat biztosít. A nyomtatás teljes költsége tovább mérsékelhető az adminisztratív és kezelési költségek csökkentését biztosító funkciókkal, amelyek között megtalálható a mérőegység automatikus lekérdezése, a tonerkezelés és a távoli diagnosztika, valamint a központosított készülék- és flottakezelési képességek.


Emellett a Canon uniFLOW szoftver beágyazott támogatásának köszönhetően a nyomtatási költségek felügyelete már nem is lehetne egyszerűbb. A szoftver segítségével remekül átláthatja és kezelheti a nyomtatási adatokat, ami által lehetővé válik az egyes nyomtatási feladatok személyenként, részlegenként, helyenként és projektenként történő nyomon követése (szükség esetén pedig a feladat költségének meghatározása is), továbbá elérhető a felhasználóalapú jelentéskészítés lehetősége.
A bizalmas információk biztonsága


Adatai a számos standard funkciónak – pl. a natív biztonságos nyomtatásnak és az ipari szabványt jelentő hálózati biztonsági protokollok, pl. az IP Sec támogatásának – köszönhetően védelmet élveznek. A kiegészítő biztonsági opciók, pl. a felhasználóalapú hozzáférés-kezelés és a titkosított PDF-ek további biztonsági szintet biztosítanak, így megvédve bizalmas adatait.
Hatékony eszközkezelés


Az új, integrált imageRUNNER vezérlőnek köszönhetően problémamentesen integrálható az IT környezetbe, és olyan szabványokat is támogat, mint a PCL és a Genuine Adobe PS. Az imageRUNNER 1435iF multifunkciós készülék a mérőegység automatikus lekérdezése, a fogyóeszközök kezelése és a diagnosztika funkciókkal segít lecsökkenteni a flotta kezelésének és adminisztrálásának terheit. A távoli készülékszoftver-frissítéseknek köszönhetően tovább csökkenthető a készülék állásideje. Kompakt kialakítása – amelynek köszönhetően akár asztalon, akár szabadon állóan elhelyezhető – és fejlett kezelési képessége miatt az imageRUNNER 1435iF remekül kiegészíti a szélesebb imageRUNNER és imageRUNNER ADVANCE termékválasztékot.
Környezettudatos magatartás


Ez az ENERGY STAR® minősítésű készülék megfelel a környezeti címkék, pl. a Blue Angel legfrissebb követelményeinek, és mivel alvó üzemmódban legfeljebb 2 W-ot fogyaszt, alacsony TEC értékkel rendelkezik. Emellett az imageRUNNER 1435iF készülék újrahasznosított műanyagokból és bizonyos alkatrészek esetében bioműanyagokból készült.


   

Canon IR1435iF másoló

  • Gyártó: Canon
  • Cikkszám: CF9507B004AA
  • Elérhetőség: Nincs raktáron, előrendelhető
  • 172.500 Ft

  • Nettó ár: 135.827 Ft

Kapcsolodó termék(ek)

Canon IR1435 Drum unit  CEXV50 35,5K

Canon IR1435 Drum unit CEXV50 35,5K

Dobegység IR 1435/1435i/1435iF..

21.200 Ft Nettó ár: 16.693 Ft

Canon IR1435 Toner   CEXV50 17,6K

Canon IR1435 Toner CEXV50 17,6K

IR 1435/1435i/1435iF 17,6K BK toner..

25.000 Ft Nettó ár: 19.685 Ft

Címkék: Canon, IR1435iF, másoló